Tilskud  varmepumpe Tapdrup.

Som nogen af jer nok ved, så er det lige om lidt, der bliver lukket op for muligheden for at søge tilskud til varmepumper. (12. September)

MEN, det gælder desværre ikke for Tapdrup, da Vi, her i Tapdrup er på en liste som værende et “potentielt fjernvarme område” i 2034.

Der gør at Tapdrup ikke har mulighed for at søge den ordinære pulje, men får mulighed for det engang i januar næste år, hvis der er penge tilbage i tilskudspuljen.

Jeg er ligesom jer først blevet gjort bekendt med den “liste” dags dato, og har heller ikke modtaget noget brev om den fremtidige varmekilde i fremtiden fra Viborg Kommune, som de hævder skulle være sendt ud til alle 12.000 berørte gaskunder tilbage i januar i år.

Jeg har været i kontakt med Viborg kommune og klaget over manglende information.

De tager klagen til sig og vil undersøge hvad der er sket af fejl i udsendelsen af denne skrivelse. Ligeledes ved jeg ikke hvad den skrivelse ville indholde så jeg er lige så meget på bar bund informations mæssigt som alle andre gas-kunder her i Tapdrup.

10 år er lang tid, men borgerforeningen anser ikke at vi vil ha bemyndigelse til at tage kontakt til kommunen, på vegne af hele Tapdrup og sige at Tapdrup skal fjernes fra den liste. Og dertil ved Borgerforeningen heller ikke hvilke konsekvenser det vil få at blive pillet af det “potientielle” område.

Vi kan derfor ikke gøre noget i hast i forbindelse med denne tilskudsordning som ville kunne ansøges om en uges tid.

Derfor ligger Borgerforeningen op til at vi bruger efteråret på at blive klogere på hvad denne “potientielle” liste indebære og så må der tages en drøftelse om emnet på generalforsamlingen i foråret. Og så må vi se om Tapdrup evt. skal pilles af den liste og der så måske er mulighed for at søge tilskud til næste år.

Igen, Borgerforeningen har ingen yderligere information at gi af og såfremt der er spørgsmål, må disse rettes til Viborg kommune.

På vegne af borgerforeningen 
Benjamin