Fællesspisning

Vejledning

Forsamlingshuset
Forsamlingshuset stilles til rådighed mod, at der opkræves 5 kr. til forsamlingshuset pr. spisende gæst. Beløbet indsættes efter fællesspisningen på forsamlingshusets konto (9255 – 2640 138 663) og der sendes en mail til forsamlingshusets kassérer med beløbets størrelse og hvem beløbet er sendt fra. Se www.tapdrupby.dk for kontaktoplysninger til den aktuelle kasserer.
Så hurtigt som muligt reserveres forsamlingshuset gennem den aktuelle udlejer – hos hvem der også aftaltes nærmere omkring nøgleafhentning. Se under “Adresser & Telefonnumre” for kontaktoplysninger til den aktuelle udlejer.
Drikkevarer
Arrangørerne af fællesspisningen står selv for indkøb og salg af vin, øl og vand.
Rengøring
Madholdet sørger selv for rengøring af ovn, komfur, køkkenborde, køleskabe, al opvask, fejning af alle gulve samt nedtagning af borde og stole. Herudover skal gulvene vaskes og toiletterne rengøres af Anna-Mette Kroustrup, telefon 2655 5749 for 300 kr. såfremt de 3 ekstra-toiletter har været aflåste – og ved bestilling i god tid inden fællesspisningens afholdelse (husk at regne de 300 kr. med i kuvertprisen).
Reklamering

Info Standere
Det anbefales at man reklamerer for fællespisning via infostanderene, der findes ved indkørslen til Tapdrup fra Viborg via rundkørslen, og på vej ud af Tapdrup mod Vejrumbro, Printet materiale bestilles via formand@tapdrupby.dk til 81,25 + fragt.

Hvis man selv laver opslag så er det vigtigt at tænk over at det meget gerne skal kunne læses fra en bil (store bogstaver)

Opslag må ikke tapes op uden på standerne det skal sættes ind bag ruden.

Facebook
En begivenhed på Tapdrup gruppen på Facebook er også effektivt
Kontakt Borgerforeningen på e-mail: webmaster@tapdrupby.dk eller telefon: 28599525. så laver Vi en begivenhed på hjemmesiden og tilføjer minimum en fra madholdet som administrator, bemærk der opnås størst effekt hvis man inviterer så mange fra gruppen så muligt.

Tapdrup hjemmesiden
Ved opslag på FB laves der samtidigt med et opslag på Tapdrup gruppen

Deltagertilmelding
Normalt står der i opslagene at deltagere kan tilmelde sig på et telefonnummer og/eller mailadresse tilhørende én repræsentant fra madholdet.
Et godt råd er at registrere navn, antal børn/voksne og telefonnummer i tilfælde af aflysning

Gode Råd

  • Vent med at regne kuvertprisen ud til alle varer er købt ind.
  • Madholdet lægger selv pengene ud til indkøb og beregner herefter kuvertprisen for børn og voksne (husk evt. penge til rengøring).
  • Det er madholdet der beslutter, hvor aldersgrænsen går mellem voksen- og barnepris.
  • Borgerforeningen har udlånt pengekasse med en minimumsbeholdning til byttepenge. Pengekassen går videre til næste madhold sammen med fællesspisningsmappen – eller afleveres til Dan og Tina Jensen, Stationsvej 13.
  • Medbring karklude, viskestykker, håndklæder, skarpe knive, evt. skrælleknive, tændstikker, toiletpapir, håndsæbe til toiletter, opvaskemiddel, stanniol og husholdningsfilm, sorte affaldssække, køkkenruller og evt. bagepapir.
  • I baggangen helt ude ved ydervæggen har fællesspisning fået det øverste skab til langtidsholdbare rester, eksempelvis salt, peber, krydderier, servietter, lys m.m. Kig evt. efter rester inden indkøb.
  • Hvis Forsamlingshuset er ledigt kan det være en god idé at sætte borde og stole op dagen før fællesspisning, så det er nemmere at overskue andre opgaver.
  • Køb gerne ind dagen før og stil varerne i fryser og køleskab, hvis Forsamlingshuset ikke er optaget.
  • Skal der være bordpynt? Skal der synges sange? Hvem byder velkommen?