Overnatning i Shelter

 

Tapdrup Borgerforening har med støtte fra private og offentlige sponsorer bygget 2 shelters, som gør det muligt at overnatte i området. Du er også velkommen til at slå telt op på marken umiddelbart vest for shelterne

Regler for overnatning
Pladsen er tilmeldt www.teltpladser.dk. Det indebærer at teltpladsen kan benyttes af vandrere, cyklister, ridende, kano- og kajaksejlere m.fl. – det vil sige ikke-motoriseredecampister.

Man kan maksimalt blive på samme plads i to nætter, med mindre andet aftales med pladsholderen.

Toilet og vand
Der er toilet i bygningen som ligger mod nordøst. Der er en vandpost nær toiletbygningen.

Indkøb
Nærmeste handlemuligheder er Rema, Løvbjerg & Lidl ved Overlundcentret, Randersvej 60. De ligger 3,5 km. af Tapdrupvej mod Overlund/Viborg.

Sti til åen
Der er adgang til åen via en sti som du finder ca. 200 meter mod vest ad Nørreåstien. Langs med stien er der informationsskilte som fortæller om områdets natur og historie.

Vi beder om, at der er ro på pladsen senest kl. 23.00
Hvis du ønsker at reservere en eller begge af vores shelters, så udfyld formularen herunder.
Kommer der andre på pladsen håber vi at I vil deles om pladsen.
Brænde
Du er velkommen til at benytte det brænde der findes i den grønne kasse ved shelterne, der kan betales et beløb man selv finder passende for det brugte brænde til Mobilpay: 7849RW der også er noteret på den grønne kasse, hvis ikke man har MobilePay kan pengene puttes i postkassen på Stationsvej 25, med en note der beskriver der er tale om betaling for brænde (gerne med navn)
Vi beder dig om IKKE at indsamle brænde i området.
 
Vis hensyn
Vi håber at du/I vil nyde jeres ophold, men også færdes ansvarsfuldt i området – med respekt for både natur, materiel, andre besøgende og naboer. Skulle noget være gået i stykker bedes dette meddelt til Jens Aage Skousen på Stationsvej 30 eller på mail: shelter@tapdrupby.dk

Bookning af shelters

I kalenderen kan du se hvornår andre har booket shelterpladsen.

Hvis du vil booke shelterpladsen, bedes du
vælge de ønskede ledige datoer.
Udfylde formularen med navn, mail osv.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar