Grupper i Tapdrup

Husflid

Tapdrup Husflid er stiftet i 1914 og tilbyder kursusvirksomhed til alle, som ønsker en god og aktiv fritid.

Mangler du et sted, hvor du kan udfolde din kreativitet, så er du meget velkommen til at kigge ned til os i kælderen og få et kig og en uforpligtende snak med medlemmerne og bestyrelsen. Eller du kan tage kontakt til Karl Olesen. Der er stadig nogle få ledige pladser.

Når du besøger Tapdrup Husflid, vil du blive mødt af lyse og imødekommende lokaler, som i 2021 gennemgik en større renovering. Ud over arbejdet med træ, byder foreningen også på et godt socialt samvær. Snakken går lystig ved kaffebordet, hvor medlemmerne gennem flere år mødes for at inspirere hinanden samt få vendt verdenssituationen.

Har du lyst til at skabe noget unikt, så prøv kræfter med en drejebænk og et stykke træ. Der er altid masser af hjælp og vejledning at få hos de garvede trædrejere.

Er du mere til dekupørsavens kunst, så står der også en parat til at vejlede dig om brugen heraf.

Mangler du gaveideer- så kan du hurtigt skabe en unik gave til en god ven.

Foreningsaftenerne ligger tirsdag og onsdag, og i enkelte tilfælde vil der være et kursus i weekenden. Foreningen har hjemme i kælderen under Tapdrup Børnehave. Af andre tiltag kan nævnes produktion af modesmykker i glas og sølv, samt jule og vinterflet i pil.

De forskellige tilbud bliver opslået i ”Tappen”.

Vi mødes under Tapdrup Børnehave TAPDRUPVEJ 100 tirsdag – onsdag aften fra kl. 19.00 til 21.45

For yderligere information kontakt:

Formand: Karl Olesen 
Asmild Eng 15, 8800 Viborg.
Tlf. 29242616   
Kolesen52@gmail.com