Tapdrup Udeliv

Tennis – TUT

I TUT spiller vi tennis heeele året rundt.

…at gå til tennis i Tapdrup kræver ingen makker, det sørger TUT for – vi har MAKKERGARANTI.

Formiddagstennis

Seniorer og voksne, der har tid og lyst, mødes hver ONSDAG formiddag (tidspunkt kan variere, typisk kl 10-12, se på TUT Facebook).

Vi spiller og hygger over en kop kaffe !

Doublekampe

Disse planlagte kampe spilles på faste tidspunkter ugen igennem og kan ses på TUT Facebook. Formålet med kampene er at komme til at spille med forskellige spillere, hjælpe hinanden med at få nye spillere til at komme på niveau og ikke mindst at få et godt socialt sammenhold og lære hinanden at kende.

Træning

TIRSDAGE træner øvede unge og voksne v/Thorsten, som hver uge sætter spillerne sammen i forhold til niveau og melder ud via TUT Facebook-gruppe – så OBS på denne i dagene før træning 

Familietennis Torsdage kl 1700-1800:

Familietennis for børn i alderen 7 år og opefter + en forældre samt større børn – få fede oplevelser med dit barn, og alt sammen med børnenes motoriske udvikling for øje. Tennisspillets grundslag øves på tværs af familier, og hver eneste måned arrangeres en turnering med både præmier og fællesskab – et aktivt liv i en forening kan give dig og Dit barn mange glæder ! 

Begyndertræning Torsdage kl 18:30-20:00

Træning for nye unge over 15 år, voksne og seniorer (mange af de nuværende tutter er faktisk først begyndt at spille tennis som seniorer, så kombardo)…

Tennisspillets grundslag øves, man spiller på små, halve og den rigtige tennisbane, og med fem forskellige slags bolde…derfor kan alle være med

LEG MED i TUT Lørdage kl 09:00-10:00

Nyt-nyt fra den 17 september 2022 – “LEG MED i TUT” er for børn i alderen 2-6 år + en forældre/bedsteforældre, hvor der er fokus på inkluderende aktiviteter, hvor både børn og voksne får noget ud af træningen…vi slipper fantasien løs – leg er vigtig, og vi styrker og forbedre børnenes motorik…de små kan mere end Du tror – indledningsvis året ud og koster kr 200 pr familie. 

KLUB-samarbejde

TUT samarbejder med flere klubber i vores nærområde, der arrangeres fælles double-kampe hver fredag 10-14 året rundt. 

Børnehaven

TORSDAG formiddage leger og spiller den børnene fra Tapdrup Børnehus sammen med Frank og Ole i TUT…”og finder hver gang en skat på Ketsjerbjerget” ! 

Dagplejen i Tapdrup

TUT tilbyder dagplejemødre i Tapdrup at kigge forbi faciliteterne omkring Centre Court, og hver uge er der ude på græsarealerne opstillet en Forhindringsbane til ære for dagplejebørnene. Samme Forhindringsbane tilbydes også byens børnefamilier, som er velkomne til at kigge forbi området i løbet af ugen, herunder at gøre brug af det samme ugentlige “legetilbud” ! 

Skolesamarbejde

TUT gik i 2018 i gang med at samarbejde med de lokale skole, herunder Møllehøjskolen, Nordre Skole mf… Viborg Kommune har nemlig et ønske om at højne samarbejdet mellem skole og foreningsliv, og kalder projektet ÅBEN SKOLE, hvor foreningerne via en særlig KLC Foreningspulje kan få dækket evt. udgifter til eks. grej og frivillige hjælpere ! TUT har sammen med Møllehøjskolen gennemført flere tennisevents såvel indendørs i Møllehøjhallen som udendørs på Centre Court, hvor der i de første år af dette nye tiltag har været fokus på 4., 5. og 6. årgang ! TUT fortsætter samarbejdet fremadrettet med henholdsvis skoler og andre foreninger, idet store årgange på omkring 40 elever kræver mange hjælpere og flere tennisbaner

Kontigent 

  • Voksne 400 kr. fra 1. april til 1. april året efter
  • Voksne 200 kr. fra 1. oktober til 1. april
  • Børn (til og med 17 år) 200 kr. fra 1. april til 1. april året efter
  • Børn (til og med 17 år) 100 kr. fra 1. oktober til 1. april
  • Familiemedlemskab 800 kr. fra 1. april til 1. april året efter
  • Familiemedlemskab 400 kr.  fra 1. oktober til 1. april