Grupper i Tapdrup

I Tapdrup er der nedsat grupper, som står for forskellige aktiviteter. I øjeblikket er der bl.a. en kreativ gruppe, historisk gruppe, kulturgruppe, fuglegruppe, naturgruppe, boldbanegruppe og legepladsgruppe. Du kan læse mere om grupperne i undermenuer her på siden

Hvis du har lyst til at deltage, så er grupperne generelt meget interesserede i at få nye aktive medlemmer. Hvis du vil lave en ny gruppe, så kontakt eventuelt borgerforeningen.

Gå Gruppe

Så har vi afholdt møde omkring opstart af en gå gruppe i Tapdrup.
Vi havde besøg af Vibeke som har været med til at starte Bjerringbro går på kryds og tværs.
  • Vi går hver tirsdag kl. 17 med afgang fra Sognehuset på Tapdrupvej.
  • Vi går 1-1 ½ time hver gang, dog starter vi ud med en mindre tur
  • Vi deler ikke ind i tempi, men der vil altid være en fra gruppen, som danner bagtrop så ingen føler de går alene.
  • Vi laver (på sigt) ruter som vil blive lagt op på Tapdrup siden og på Tapdrups facebookside.
  • Vi ønsker ikke deltagelse af hunde, men hundelufter er velkomne til at anvende de ruter vi lægger op, dog blot på et andet tidspunkt end gå gruppen.
Vi håber rigtig mange, har lyst til at komme med ud og få lidt gang i benene og få frisk luft i lungerne, samt selvfølgelig hyggeligt samvær med andre fra Tapdrup.
Så kom frisk mænd, kvinder, børn, unge og ældre

Historisk Gruppe

Gruppen indsamlet og formidler oplysninger om Tapdrups historie. 
 
Info:  Erik Langvad, Stationsvej 15, tlf. 86 60 04 07

Kreativ Gruppe

Gruppen har det mål at afholde årlig kreativ dag med udstilling, arbejdende værksteder samt børneloppemarked. 
 
Info:  Anne-Birgitte Ellebæk, Anders Nielsens Vej 3, tlf. 86 60 31 14

Strikke/Hygge/Snakkeklub

Vi er en flok piger i alle aldre (mænd er også meget velkomne) der mødes i Sognehuset hver anden mandag i vinterhalvåret. Der laves forskelligt håndarbejde. Det kan være strikke tøj, hækletøj, smykker og nogle broderier. Ja, der er mange muligheder og så hygger vi os, snakker og får rørt lattermusklerne.
Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding, men det koster 20 kr. inkl. kaffe og kager.
Info:
Conny Jørgensen på tlf. 28 99 64 66
Else Krogh på mobil nr. 29 24 56 14

Mødeaftner – Mandage kl. 19.00 til 21.30 i Sognehuset.

D. 2. & 16. & 30. Oktober 2023
D. 13. & 27. November 2023
D. 11. December 2023 – Julefrokost 😉🧑‍🎄🎅
D. 8. & 22. Januar 2024
D. 5. & 19. Februar 2024
D. 4. & 18. Marts 2024

Seniorklub

Kære seniorer i Tapdrup.
Vi mødes hveranden tirsdag, første gang efter ferien er: tirsdag d. 27. september 2016 kl. 09,30 i Sognehuset.
Hvad er det så lige man foretager sig i klubben? Tja – vi foretager os lige præcis det som vi hver især har lyst til; nogen spiller skak, whist eller andet kortspil og andre spiller bob. Så der er mange muligheder, men først og fremmest hygger vi os med snak og sange. En fast tradition er, at vi begynder med kaffe og brød og en sang.
 

Såfremt lysten og muligheden er der, arrangeres der gerne ture/udflugter m.v., så kom blot med ønsker/forslag. Vi har endvidere haft flere indlæg om spændende rejser m.v., og der er også planlagt foredragsholdere i kommende sæson.

Det koster 50.- pr gang, incl. kaffe brød mv.

Deltagerantallet har indtil nu ligget på ca. 15 pr. gang, så der er absolut plads til flere, for hvem socialt samvær kan være inspirationskilde til en god seniortilværelse.
Håber at ovenstående giver netop dig lyst til at være med i klubben, og ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte undertegnede.

Venlig Hilsen
Pauli Nielsen mobil: 40385420

Tapdrup Kirkes kor

Koret består for tiden af knap 20 kvinder og mænd, men er for alle voksne – og der er ikke optagelsesprøve eller krav om nodekendskab og særlige sangfærdigheder. Vi synger et blandet repertoire, og vi synger for at have det sjovt!

Koret er et ad hoc kor, der mødes og øver 5-6 gange inden vi optræder enten til en gudstjeneste eller andet. Sådan et forløb kommer vi til at have 2-3 gange om året.

Så kunne du tænke dig at synge i kor, men ikke forpligte dig til en aften om ugen året rundt, er dette måske noget for dig!

Har du lyst til at synge med eller bare høre mere, så kontakt organist Maja Simonsen på majasimonsen@doks.dk eller telefon nr. 2180 8773.