Fjernvarme i Tapdrup 

Borgerforeningen har været til orientering hos Viborg Varme i forhold til den tilslutning der har været i Tapdrup omkring fjernvarme.
Projekt fjernvarme i Tapdrup, ligges for nuværende i graven da der ikke var tilstrækkelig tilslutning om projektet.
Det er dog ikke et endeligt farvel til fjernvarme generelt i Tapdrup, men for nu.
Når det nye Taphede udbygges vil der blive lagt rør af dimensioner i jorden, som på sigt vil kunne trækkes herned ad, hvis der er stemning for det til den tid (en del år ud i fremtiden).
Så den “plads” i køen Tapdrup havde for år 27-29’ er givet videre til andre som har stor nok tilslutning og er klar til at binde sig.

Yderligere spørgsmål, skal fortsat rettes til Energi Viborg.
Slipgassen.dk eksistere stadig, og der vil fortsat være kontaktoplysninger til Energi Viborg derinde.

Bagagerumsmarked i Tapdrup

TUT og borgerforeningen har i samarbejde arrangeret bagagerumsmarked d.18/9 kl 12-16 ved Tuts tennisbaner. Her er alle velkommen til at booke en stand og sælge alt mellem himmel og jord. TUT vil stå for salg af pølser mm. Borgerforeningen sørger for at sætte en hoppeborg op til børnene. Vi håber på stor opbakning denne dag. Birgit tager imod tilmeldinger til salgsstand på SMS på tlf.nr. 60628446 senest d. 11/9. Hver standplads er på 4 gange 4 meter. Det vil være max 30 pladser, så skynd jer at melde jer til.

Tapdrups hjertestarter

Vidste du, at vi i Tapdrup by har en hjertestarter?
Du finder den til højre for indgangen til sognehuset.

I 2019 arbejde en lille arbejdsgruppe for at vi kunne få en hjertestarter til Tapdrup. Og heldet var med os, vi fik doneret en hjertestarter fra TrygFonden.

De tre års service af hjertestarteren fra TrygFonden udløber her i efteråret 2022. En del af denne service er også løbende udskiftning af pads og batterier. Vi stod derfor med en udfordring i forhold til, hvordan vi også fremover kan sikre, at vi har en hjertestarter, der kan bruges, skulle uheldet være ude. En hurtig rundspørge blandt byens foreninger og menighedsråd har heldigvis resulteret i, at disse solidarisk vil dække den kommende udgift, så byen fortsat kan have en hjertestarter tilgængelig. Stor tak til menighedsrådet, borgerforeningen, TUT og forsamlingshuset herfor. 

Da vi fik doneret hjertestarteren til Tapdrup, fulgte der 2 førstehjælpskurser med.

Det sidste kursus afholdes mandag den 12. september kl. 12.00 – 14.00 i Sognehuset – alle kan være med og deltagelse er gratis, man skal dog tilmelde sig til, da der er begrænset antal pladser.
Tilmeldingen skal ske til Birthe Nørskov på telefon 29603220

Ung i Tapdrup ?

Borgerforeningen har intentioner om at blive bedre til at lave noget for byens unge.
Vi ved at mange af byens arrangementer henvender sig til børnefamilierne eller det lidt ældre segment i byen. Det håber vi at kunne rette lidt op på.
Vi får dog brug for hjælp til ideer.
Derfor vil vi, d. 6/10, meget gerne inviterer byens unge mennesker i alderen 10-18 år til et brainstorm-og-pizza-møde.
Her vil vi gerne høre alle jeres gode ideer til, hvad vi kan lave i byen.
Alle ideer er velkomne, vi kan dog ikke love, at vi kan udføre dem alle.
Vi håber på at se så mange så muligt. Så hjælp med at få jeres teens og tweens afsted, så de kan få noget indflydelse i byen.

Tilmelding (til Pizza) på SMS til Camilla på tlf. 24800705. Vi er i sognehuset

Puhaa…..

Det var noget af en omgang !
Håber i nåede igennem alt den tekst. 

Skulle der være noget der gav anledning til spørgsmål (fraset fjernvarmen) er i altid velkommen til at tage kontakt til borgerforeningen 

På vegne af Borgerforeningen skal der lyde et ønske om en rigtig god dag til jer alle 
Formanden Benjamin