Udviklingsworkshop om Tapdrups fremtid

AFLYSNING – Udviklingsworkshop om Tapdrups fremtid.

Styregruppen for Udviklingsworkshoppen om Tapdrups fremtid, som skulle afholdes d. 30. sep, er grundet stigning af Covid i kommunen samt den utroligt lave tilslutning til workshoppen, flyttet til en endnu ukendt dato.
 
Personligt håber jeg Benjamin – Formand for Borgerforeningen, at når begivenheden igen bliver slået op i fremtiden, at Tapdrups borgere vil kigge grundigt i kalenderen, og finde plads til at deltage.
 
Viborg Kommune har gjort et kæmpe stykke arbejde, og kommer og facilitere workshoppen for os. De samler alle vores ønsker for vores landsby og laver et stort stykke arbejde i at lave en udviklingsplan for os. Der følger tillige penge med i projektet så vi måske kan få realiseret nogle af vores ønsker. 
 
Til den nu aflyste/flyttede workshop var der kun 20 mennesker tilmeldt.
I Tapdrup og omegn er vi mere end 500+ borgere.
 
Tapdrup er en by, med borgere der værner om hinanden og om byen. Kom og vis byens fulde potentiale og fælleskab til den næste workshop når den bliver annonceret på mail, facebook, nyhedsbrev, infostandere og på hjemmesiden.
 
Vi ses, pas godt på hinanden.
 
Corona-frie hilsner
Styregruppen for Udviklingsplan i samarbejde med Viborg Kommune.
 

 


 

Kære medborger i Tapdrup

Kom til udviklingsworkshop 30. september, 19-21:30 i forsamlingshuset.
OBS grundet COVID-19 er vi nødsaget til at lave tilmelding.
Tilmeldingen skal ske til Ole fra TUT på telefon 40801754, enten via opkald eller SMS.
 
Tapdrup er blevet udpeget til at indgå i et projekt om borgerdrevne udviklingsplaner.

Vi skal finde ud af, hvordan vi som borgere i Tapdrup ønsker, vores by skal udvikle sig i årene fremover. Vi skal finde frem til de forslag, ønsker og ideer vi sammen har, indenfor temaerne

  • Byens fysik som handler om bygninger, byrum, omgivelser og trafikale forhold, og
  • Byens liv som handler om aktører og aktiviteter.

Alle byens og egnens borgere, virksomheder, foreninger og institutioner er hjertelig velkomne.

Til at styre processen er nedsat en udviklingsgruppe, som består af repræsentanter fra bl.a. Borgerforeningen, TUT, Menighedsrådet, Forældre fra børnehaven og Husflidsgruppen.

Det bliver udviklingsgruppen, der sammen med kommunen skal samle alle de gode ideer, der kommer frem på mødet, så de til sidst kommer til at indgå i en fælles udviklingsplan for Tapdrup. Planen skal godkendes af byrådet.

Det er meget vigtigt for udviklingsgruppen, at I møder talstærkt op, både unge som ældre og nye som gamle, så vi sammen kan gøre Tapdrup til det bedste sted at bo og bosætte sig.

Viborg Kommune vil styre os igennem udviklingsworkshoppen. Men det er os som borgere, der skal komme med vores ønsker til fremtiden så mød talstærkt op!

Grundet COVID-19, beder vi om at der kun kommer 1 person fra hver husstand, så vi kan få så mange med som muligt med input til udviklingsplanen.

Med venlig hilsen udviklingsgruppen i Tapdrup

Rul til toppen