Fjernvarme i Tapdrup? – Borgermøde indkaldelse

Fjernvarme i Tapdrup?

Indkaldelse til Borgermøde m. Viborg Varme
28. Marts kl 19:30
Tapdrup Forsamlingshus

Jeg var i dag torsdag d. 17 marts til orienteringsmøde hos Viborg Varme omkring mulighederne for fjernvarme i Tapdrup.

Som alle nok ved, så nåede Tapdrup ikke op på Viborg Varmes minimums tilkendegivelser, trods en rigtig stor tilslutning. Vi klarede os godt og der var grundlæggende mange tilkendegivelser, Men, vi ligger simpelthen for langt fra det nuværende varmenetværk, til at de med de nuværende tilkendegivelser vil se det rentabelt at køre en ledning direkte ud til os. Så derfor lovede de os i efteråret, at de ville se på en mulig løsning. Den er de så kommet frem til nu.

De vil, hvis der er tilpas mange tilkendegivelser (nu noget færre, end hidtil), opføre en lokal varmepumpe station med en gaskedel i/eller omkring Tapdrup. Prisen vil dog være lidt højere end det de kan tilbyde kunderne inde i Viborg, da de vil skulle bruge i omegnen af 30 mill. at opfører anlægget. (se de konkrete tal i det vedhæftede, eller stil spørgsmålene på borgermødet)

Jeg har vedhæftet de slides som jeg er blevet forelagt.
– Disse slides vil også blive vist til Borgermødet d. 28 Marts i forsamlingshuset.

Jeg har nemlig endnu engang inviteret Viborg Varme til Tapdrup, så de selv kan forklare og besvare spørgsmål, for jeg kan ikke besvare dem for jer. Men i kan bruge de slides til at danne jer et overblik, og samle spørgsmål til aftenen.

Se Viborg Varmes oplæg her:
Fjernvarme i Tapdrup

Så mød op, og få besvaret alle dine spørgsmål!
Vi skal være så mange repræsenteret som muligt 🙂

Med venlig hilsen
Formand for Tapdrup Borgerforening
Benjamin Overvad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen