Tapdrup Udeliv Tennis - TUT

Seniortennis
Seniorer og voksne, der har tid og lyst, mødes hver MANDAG formiddag (tidspunkt kan variere, se på TUT Facebook) , hvor vi spiller og hygger over en kop kaffe !

Doublekampe
Disse planlagte kampe spilles på faste tidspunkter ugen igennem og kan ses på TUT Facebook. Formålet med kampene er at komme til at spille med forskellige spillere, hjælpe hinanden med at få nye spillere til at komme på niveau og ikke mindst at få et godt socialt sammenhold og lære hinanden at kende.

Træning
TIRSDAGE træner øvede unge og voksne v/Thorsten, som hver uge sætter spillerne sammen i forhold til niveau og melder ud via TUT Facebook-gruppe – så OBS på denne i dagene før træning

ONSDAGE og FREDAGE (aften) træner nye unge og voksne v/Ole !

Familietennis
ONSDAGE eftermiddage er der Familietennis (leg og tennis for børn fra 6 år op opefter sammen med en forældre og/eller bedsteforældre) v/Ole, som løbende sætter familierne sammen i forhold til antal og niveau !

KLUB-samarbejde
TUT samarbejder med flere klubber i vores nærområde, der arrangeres fælles double-kampe hver fredag 10-14 året rundt.

Børnehaven
TIRSDAG formiddage leger og spiller den ældste børnegruppe fra Tapdrup Børnehus sammen med Frank og Ole i TUT…”og finder hver gang en skat på Ketsjerbjerget” !

Dagplejen i Tapdrup
TUT tilbyder dagplejemødre i Tapdrup at kigge forbi faciliteterne omkring Centre Court, og hver uge er der ude på græsarealerne opstillet en Forhindringsbane til ære for dagplejebørnene. Samme Forhindringsbane tilbydes også byens børnefamilier, som er velkomne til at kigge forbi området i løbet af ugen, herunder at gøre brug af det samme ugentlige “legetilbud” !

Møllehøjskolen m. fl.
TUT gik i 2018 i gang med at samarbejde med de lokale skole, herunder Møllehøjskolen, Nordre Skole mf… Viborg Kommune har nemlig et ønske om at højne samarbejdet mellem skole og foreningsliv, og kalder projektet ÅBEN SKOLE, hvor foreningerne via en særlig KLC Foreningspulje kan få dækket evt. udgifter til eks. grej og frivillige hjælpere ! TUT har sammen med Møllehøjskolen gennemført flere tennisevents såvel indendørs i Møllehøjhallen som udendørs på Centre Court, hvor der i de første år af dette nye tiltag har været fokus på 4., 5. og 6. årgang ! TUT fortsætter samarbejdet fremadrettet med henholdsvis skoler og andre foreninger, idet store årgange på omkring 40 elever kræver mange hjælpere og flere tennisbaner

Kontigenter

  • Voksne 400 kr. fra 1. april til 1. april året efter

  • Voksne 200 kr. fra 1. oktober til 1. april

  • Børn (til og med 17 år) 200 kr. fra 1. april til 1. april året efter

  • Børn (til og med 17 år) 100 kr. fra 1. oktober til 1. april

  • Familiemedlemskab 800 kr. fra 1. april til 1. april året efter

  • Familiemedlemskab 400 kr.  fra 1. oktober til 1. april

Rul til toppen